Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/sites/chateau-chazelles.com/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 Chateau Chazelles: Néerlandais

Néerlandais

_19.7.09 Een deel van dit chateau is pas sinds april 2009 geopend na een grondige restauratie. Wij waren dan ook de eerste Nederlandse gasten. Wij hebben niet eerder in zulke sfeervolle mooie grote kamers mogen slapen. Engelse stijl en degelijkheid met Franse ingredienten. Ontbijt en diner uitstekend.(kaasplankje komt ook op tafel) Met deze prijs/kwaliteit heeft dit Engelse gezin goud in handen. Aanradertje en ook een prima uitvalsbasis om de mooie Loire omgeving te verkennen.
Reserveren aanbevolen want de huidige 5 kamers zijn vaak bezet.
ps: dit chateau ziet er in werkelijkheid veel leuker uit dan de foto\‘s doen vermoeden._

_5.8.09 We waren hier slechts 1 dag en 1 nacht maar wat een geweldige plek en geweldige messen!
Wa een lange ein uit Maastricht kwamen we in een heerlyke oase van ust en gestvigheid . Heerlight gelegen/gedronken/geslapen. Ook onze kinderen Sam en Timo hebben genoten. Bedankt en tot … Bas et Ertha_

28.6.2010 Hartelyk dank voor de geweldige gastungheid. Ons beste adres sinds jaren. We hebben enorm genoten. We wensen jullie bysonder veel succes. Tonny en Niel, Den Haag

Gasten worden hier warmhartig ontvangen. De kamers en ruime badkamers zijn compleet gemoderniseerd en bieden meer comfort aan. De twee suites zijn handig wanneer u met familie of vrienden komt.

Kamer = 65 euros (2p)

1 ruime kamer voor 2 personen met badkamer en 2 suites met 2 kamers en badkamer.

Heerlijk ontbijt in uw kamer, op het terras of in de fraaie eetkamer.

Eetgelegenheid op reservering

Paardenboxen

Engels gesproken

Dit kasteel, die zich in een charmante afgesloten tuin bevindt, ligt op 800m hoog in het noorden van de Haute-Loire, in het hart van een zeer groot granieten plateau en in het zuiden van het Regionale Natuurpark Livradois-Forez. Ideale ligging om de nabijgelegen steden Craponne sur Arzon (10 min met de auto), la Chaise Dieu (25 min) en Le Puy en Velay (45 min), dat tot het wereldnatuurbezit behoort, te ontdekken.

Het klimaat is kenmerkend van de gemiddelde bergen. De diversiteit van landschappen is verassend en is de weerspiegeling van landelijke tradities. De fauna is zeer afwisselend in de Gorges en bossen. Het architecturale patrimonium is rijk, vooral aan Romaanse monumenten.

Route: 10 km van Craponne sur Arzon of Retournac via de D9, richting St Andre de Chalencon, links afslaan voor de garage (bord met ‘Stade’), links het dorp binnenkomen, groen hek links op 200m.

  • English
  • French
  • German
  • Dutch
  • Polish

Château Chazelles
St Andre de Chalencon,
43130 Haute Loire,
FRANCE

Tel: 00 33 4 71584917

Château Chazelles vCard